Audycje Radiowe
Witaminy z łąki i lasu - rozmawiamy z Piotrem Ciemnym, autorem książki "Chwasty od kuchni"
czwartek, 27 maj 2021 19:26 / Autor: Beata Okulińska
Beata Okulińska
Nagietek, koniczyna, macierzanka czy bluszczyk kurdybanek - wszystkie te rośliny mogą znależć się na naszych talerzach. Nie tylko dodają potrawom wyjątkowego smaku, ale też dostarczają nam cennych witamin i minerałów. Jak przyrządzać chwasty i rośliny dziko rosnące - o tym pisze Piotr Ciemny w swojej książce "Chwasty od kuchni". Posłuchaj rozmowy z autorem.
NAJNOWSZE
1
Bezpieczniej na przejazdach między Dęblinem a R...
2
Zielona Akcja organizuje konsultacje w Pionkach
3
Niedziela w Muzeum im. Jacka Malczewskiego w Ra...
4
CBA w Urzędzie Miasta i Gminy w Radoszycach
5
Są pieniądze na przebudowę skrzyżowania przy pl...
6
MPK kupi kolejne elektryki
7
Utrudnienia w Stąporkowie
8
Święto patronalne 6MBOT