Audycje Radiowe
Rozmowa o kawie „świeżo palonej”
środa, 23 marca 2022 13:16 / Autor: Wojciech Sałek
foto: Wojtek Sałek/Radio Plus Radom
Wojciech Sałek
Filiżanka dobrej kawy idealna jest o każdej porze dnia... Nam najlepiej smakuje w towarzystwie Przebojów z Nutą Nostalgii. Mamy nadzieję, że Wam też. Tym bardziej, że przygotowaliśmy dla słuchaczy pyszne niespodzianki.
Podobno ile ludzi, tyle ulubionych kaw. Dobra kawa wielu z nas kojarzy się z hasłem „świeżo palona”. Na czym jednak tak właściwie polega wypalanie kawy? A co zrobić, aby wybrać tę naprawdę dobrą. Czym jest i jak wygląda proces palenia kawy?
O tym w programie #PopoludniePlus Magda Gliszczyńska i Wojtek Sałek rozmawiali z Arkadiuszem Prorokiem z firmy NUNO:
NAJNOWSZE
1
Kwadrans dla Pasterza (25 grudnia 2024)
2
Jubileusz nadziei z szofarem w tle
3
Tajemnica bliskości Boga
4
Słowo Biskupa Radomskiego na Boże Narodzenie 2024
5
Przebudowano ważne skrzyżowanie w Radomiu
6
Obwodnica Końskich w budżecie województwa
7
Starosta przysuski powołał swojego pełnomocnika
8
Odbyły się rekolekcje dla mężczyzn