Audycje Radiowe
Witaminy z łąki i lasu - rozmawiamy z Piotrem Ciemnym, autorem książki "Chwasty od kuchni"
czwartek, 27 maj 2021 19:26 / Autor: Beata Okulińska
Beata Okulińska
Nagietek, koniczyna, macierzanka czy bluszczyk kurdybanek - wszystkie te rośliny mogą znależć się na naszych talerzach. Nie tylko dodają potrawom wyjątkowego smaku, ale też dostarczają nam cennych witamin i minerałów. Jak przyrządzać chwasty i rośliny dziko rosnące - o tym pisze Piotr Ciemny w swojej książce "Chwasty od kuchni". Posłuchaj rozmowy z autorem.
NAJNOWSZE
1
Kwadrans dla Pasterza (27 kwietnia 2024)
2
Odwołany spektakl
3
Miłość do Ojczyzny… wyśpiewana i wyrecytowana
4
15 na 15, czyli to będzie jubileuszowa matura w...
5
Radomiak zagra z Zagłębiem Lubin
6
W niedzielę Dzień Pamięci o Majorze Hubalu
7
Trwa rekrutacja do szkół ponadpodstawowych
8
Obchody 20. rocznicy wstąpienia Polski do Unii ...