Audycje Radiowe
Zdrowie na talerzu, czyli BÓB w roli głównej
czwartek, 07 lipca 2022 16:35 / Autor: Magdalena Gliszczyńska
fot. Magdalena Gliszczyńska/Radio Plus Radom
Magdalena Gliszczyńska
Sezon na BÓB w pełni! Na naszym letnim talerzu też nie mogło zabraknąć tego strączkowego warzywa.
Jakie są jego walory odżywcze, z czym można połączyć bób, jak podawać, jak się zajadać i dlaczego warto? - o tym opowiada Beata Jasińska Trener Odżywiania w audycji "Zdrowie na talerzu". Zapraszamy w każdą wakacyjną środę o 17:45. Rozmawia Magda Gliszczyńska!
NAJNOWSZE
1
Koncertowo i poetycko w Łaźni
2
Debiut Kompanii Reprezentacyjnej WOT
3
Mniej korzystających z pomocy społecznej, ale p...
4
Na majówkę do lasu
5
Majówka w Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku
6
ZUK wymienia piasek w piaskownicach
7
2 maja pojedziemy według sobotnich rozkładów jazdy
8
Zagłębie Lubin pokonało Radomiaka