RADOM
Odbył się Festiwal Owoców Morza
Można było spróbować kalafiora smażonego po rzymsku były także ostrygi zapiekane z szampanem. Do wspólnego gotowania zachęcał Michał Fabiszewski, zwycięzca 5. edycji polskiego MasterChefa.
Festiwal Owoców Morza odbył się w E.Leclerc Radom. To wyjątkowe i nietuzinkowe wydarzenie, podczas którego 29 grudnia 2023 roku odbyły się profesjonalne pokazy kulinarne połączone z degustacją produktów. Wszystkie potrawy osobiście przygotował Michał Fabiszewski, zwycięzca 5. edycji polskiego MasterChefa. W menu można było znaleźć między innymi: Kalafiora smażonego po rzymsku, Ostrygi zapiekane z szampanem, Makaron ryżowy z krewetkami i sosem teriyaki oraz Małże Mariniere. W E.Leclerc Radom na smakoszy każdego dnia czeka największy wybór owoców morza i ryb w naszym mieście! W każdy czwartek dostawa świeżych owoców morza i ryb prosto z Francji!.