RADOM
Majowo, grillowo...
Sezon grillowy - dla jednych rozpoczyna się w długi majowy weekend. I chociaż pogoda może spłatać figla, to dla niektórych to nie przeszkoda: Sezon grillowy - dla jednych rozpoczyna się w długi majowy weekend. I chociaż pogoda może spłatać figla, to dla niektórych to nie przeszkoda.
Meteorolodzy nie mają dobrych wiadomości - przewidują opady i ochłodzenie. Jednak dla amatorów grillowania pogoda nie ma znaczenia. Przekonują, że będą grillować a w menu: od mięs, przez ryby po warzywa:
Jednak żeby rodzinne grillowanie wypaliło potrzebna jest nie tylko pogoda, ale również dobrej jakości produkty: Jednak żeby rodzinne grillowanie wypaliło potrzebna jest nie tylko pogoda, ale również dobrej jakości produkty: Anna Kosterna-Kaczmarek - autorka bloga kulinarnego 'Czosnek w pomidorach':
Grill to jedno, ale nie wszyscy będą spędzać majówkę za stołem:
Zatem udanej majówki. Z pogodą ducha nawet najgorsza ulewa nie jest straszna!