Audycje Radiowe
Zdrowie na talerzu, czyli BÓB w roli głównej
czwartek, 07 lipca 2022 16:35 / Autor: Magdalena Gliszczyńska
fot. Magdalena Gliszczyńska/Radio Plus Radom
Magdalena Gliszczyńska
Sezon na BÓB w pełni! Na naszym letnim talerzu też nie mogło zabraknąć tego strączkowego warzywa.
Jakie są jego walory odżywcze, z czym można połączyć bób, jak podawać, jak się zajadać i dlaczego warto? - o tym opowiada Beata Jasińska Trener Odżywiania w audycji "Zdrowie na talerzu". Zapraszamy w każdą wakacyjną środę o 17:45. Rozmawia Magda Gliszczyńska!
NAJNOWSZE
1
Kolędy i pastorałki w góralskim klimacie
2
Opoczyńscy strzelcy w hołdzie bohaterom
3
Świąteczne seanse w kinie
4
ORP „Gen. K. Pułaski” obiektem wystawy w muzeum
5
Kwadrans dla Pasterza (21 grudnia 2024)
6
Spotkanie wigilijne w Drzewicy
7
Niezwykły koncert kolęd w Opocznie
8
Radom: Złote Kule dla czyniących dobro