Audycje Radiowe
Zdrowie na talerzu, czyli BÓB w roli głównej
czwartek, 07 lipca 2022 16:35 / Autor: Magdalena Gliszczyńska
fot. Magdalena Gliszczyńska/Radio Plus Radom
Magdalena Gliszczyńska
Sezon na BÓB w pełni! Na naszym letnim talerzu też nie mogło zabraknąć tego strączkowego warzywa.
Jakie są jego walory odżywcze, z czym można połączyć bób, jak podawać, jak się zajadać i dlaczego warto? - o tym opowiada Beata Jasińska Trener Odżywiania w audycji "Zdrowie na talerzu". Zapraszamy w każdą wakacyjną środę o 17:45. Rozmawia Magda Gliszczyńska!
NAJNOWSZE
1
Maciej Kędziorek nie jest już trenerem Radomiaka!
2
Wicepremier W. Kosiniak-Kamysz przeciwko usuwan...
3
Zieloni przegrali ze Śląskiem Wrocław
4
Karol Adamski zdobył Mount Everest!
5
Udana Noc Muzeów w Opocznie
6
Noc Muzeów w Radomiu - powrót do PRL
7
Jesteśmy eko! Odbył się piknik ekologiczny
8
Bp Turzyński: Bądźcie świadkami Chrystusa