RADOM
Kulinarny strzał w dziesiątkę
sobota, 05 marca 2016 13:27 / Autor: Radosław Mizera
Radosław Mizera
Tydzień kuchni francuskiej w hipermarkecie przy ul. Toruńskiej w Radomiu okazał się kulinarnym strzałem w dziesiątkę. Nie zabrakło żabich udek, ciasta francuskiego czy serów pleśniowych. Owszem kuchnia francuska kojarzy się nam z serami, winem i owocami morza, ale nie wolno zapominać o pysznym crème brûlée.
Kulminacją tygodnia kuchni francuskiej było sobotnie wielkie gotowanie z degustacją. Poprowadziła je radomska blogerka kulinarna Anna Kosterna - Kaczmarek (czosnekwpomidorach.pl):
Na kulinarną wędrówke po francuskiej kuchni zabrał nas Thomas Renard, dyrektor hipermarketu przy ulicy Toruńskiej w Radomiu:
Co radomianie sądzą o francuskiej kuchni?
Francuską kuchnię próbował Radosław Mizera.
View the embedded image gallery online at:
https://radioplus.com.pl/index.php/radom/14645-kulinarny-strzal-w-dziesiatke#sigProGalleriae4728b4132
https://radioplus.com.pl/index.php/radom/14645-kulinarny-strzal-w-dziesiatke#sigProGalleriae4728b4132
CZYTAJ DALEJ
Po Gdańsku czas na Radom
19 grudnia 2024, 13:34
Zakup nieruchomości w Radomiu
19 grudnia 2024, 13:15
Żołnierska Wigilia
18 grudnia 2024, 13:46
Nie chcą wygaszać mandatów radnych
17 grudnia 2024, 10:22
Nie będzie trzeciego szpitala w Radomiu
16 grudnia 2024, 14:47
Uchwalono budżet Radomia na 2025 rok
16 grudnia 2024, 14:13
Odbyła się miejska Wigilia w Radomiu
16 grudnia 2024, 12:13
Zabrakło dialogu?
16 grudnia 2024, 11:40
Podpalił radiowóz policyjny
14 grudnia 2024, 15:20
Wigilia dla potrzebujących
14 grudnia 2024, 14:43
Dar dla naszych bohaterów
13 grudnia 2024, 13:57
Podwyżki dla pracowników radomskiej oświaty
13 grudnia 2024, 10:22