RADOM
Kulinarny strzał w dziesiątkę
sobota, 05 marca 2016 13:27 / Autor: Radosław Mizera
Radosław Mizera
Tydzień kuchni francuskiej w hipermarkecie przy ul. Toruńskiej w Radomiu okazał się kulinarnym strzałem w dziesiątkę. Nie zabrakło żabich udek, ciasta francuskiego czy serów pleśniowych. Owszem kuchnia francuska kojarzy się nam z serami, winem i owocami morza, ale nie wolno zapominać o pysznym crème brûlée.
Kulminacją tygodnia kuchni francuskiej było sobotnie wielkie gotowanie z degustacją. Poprowadziła je radomska blogerka kulinarna Anna Kosterna - Kaczmarek (czosnekwpomidorach.pl):
Na kulinarną wędrówke po francuskiej kuchni zabrał nas Thomas Renard, dyrektor hipermarketu przy ulicy Toruńskiej w Radomiu:
Co radomianie sądzą o francuskiej kuchni?
Francuską kuchnię próbował Radosław Mizera.
View the embedded image gallery online at:
https://radioplus.com.pl/index.php/radom/14645-kulinarny-strzal-w-dziesiatke#sigProGalleriae4728b4132
https://radioplus.com.pl/index.php/radom/14645-kulinarny-strzal-w-dziesiatke#sigProGalleriae4728b4132
CZYTAJ DALEJ
Coraz więcej osób słucha Radia Plus Radom!
21 listopada 2024, 14:23
Odbył się Piknik Niepodległościowy
21 listopada 2024, 14:14
NIE dla Miejskiego Urzędu Pracy w Radomiu
21 listopada 2024, 13:38
Twoja krew, moje życie!
21 listopada 2024, 11:35
Przewoził 20 kg narkotyków. Został zatrzymany
21 listopada 2024, 11:22
Radomski Informator Seniora
21 listopada 2024, 09:15
Nietrzeźwy kierowca prowadził miejski autobus. Aktualizacja
20 listopada 2024, 17:07
Dla rodziców i dla dzieci. Dzień otwarty w poradni przy ul. Głównej
20 listopada 2024, 16:50
O nowoczesnych technologiach w szkole i administracji
20 listopada 2024, 13:33
Zielona czytelnia powstała w Radomiu
20 listopada 2024, 13:18
Rozbudowa mocy wytwórczych Fabryki Broni
20 listopada 2024, 12:37
Rozpoczynają się konsultacje w sprawie terenów rekreacyjnych na Ustroniu
20 listopada 2024, 10:52