RADOM
Królowały regionalne produkty
Od warzyw i owoców, przez sery po ryby i wędliny - wszystko od regionalnych dostawców. W hipermarkecie E.Leclerc odbył się Jarmark Produktów Tradycyjnych.
Jarmark w hipermarkecie trwał w sumie pięć dni. W tym czasie można było kupić w atrakcyjnych cenach produkty dostarczane przez producentów z regionu radomskiego. Jarmark Produktów Regionalnych był pokłosiem organizowanego poprzednio Jarmarku Wędlin. W tej edycji organizatorzy postanowili rozszerzyć formułę Jarmarku o produkty z gospodarstw rolnych. Nie brakowało zatem warzyw i owoców, nabiału, serów, jaj oraz wędlin.
Dużym zainteresowaniem cieszyły się stoiska wędliniarskie. Czego można było spróbować?
Sery białe - na słodko i słono - również budziły zainteresowanie:
Jaki ser wybrać, w zależności od upodobań? Między innymi tego można było dowiedzieć się na stoisku z serem żółtym:
Ci, którzy w sobotę wybrali się do E.Leclerc, mogli skosztować poszczególnych produktów oraz zrobić zakupy w atrakcyjnych cenach:
Wydarzenie swoim śpiewem uświetnił zespół Stępocianki.